Συμβουλευτική Επιτροπή Διατροφής (ΝΑΒ)

   Στο πλαίσιο της εξέλιξης της Herbalife ως η κυρίαρχη εταιρεία σε θέματα διατροφής στον κόσμο, διευρύνουμε τη Συμβουλευτική Επιτροπή μας ώστε να περιλαμβάνει κορυφαίους ειδικούς στους τομείς της διατροφής και της υγείας από όλο τον κόσμο, οι οποίοι παρέχουν εκπαίδευση και κατάρτιση σχετικά με τις αρχές της διατροφής, της σωματικής άσκησης και του υγιεινού τρόπου ζωής, με ιδιαίτερη έμφαση στη διατροφή. Πρόεδρος του ΝΑΒ είναι ο καθηγητής David Heber, Ph.D. , Αντιπρόεδρο για θέματα εκπαίδευσης σχετικά με τη διατροφή.

   Επιστημονικός Διευθυντής είναι ο Steve Henig, Ph.D., ο οποίος είναι υπεύθυνος για την έρευνα σε θέματα προϊόντων και τις λειτουργίες ανάπτυξης της εταιρείας. Ο Lou Ignarro, Ph.D., βραβευμένος με Νόμπελ† Ιατρικής, είναι μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Διατροφής (ΝΑΒ) της Herbalife, η οποία συμβουλεύει την εταιρεία σχετικά με εξελίξεις στον τομέα της επιστήμης της διατροφολογίας.

   Το ΝΑΒ περιλαμβάνει ειδικούς από την περιοχή της Ευρώπης. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Marion Flechtner-Mors, Ph.D. από τη Γερμανία, καθηγητής Lázló Halmy από την Ουγγαρία, καθηγήτρια Alla Pogozheva, Ph.D. από τη Ρωσία, Julián Álvarez García από την Ισπανία, Joaquim Caetano από την Πορτογαλία και τον Γεώργιο Μουλίνο, Ph.D. από την Ελλάδα.

Herbalife building

Η δέσμευση της Herbalife στην επιστήμη και την καινοτομία

Το Κυτταρικό και Μοριακό Διατροφικό Εργαστήριο Mark Hughes της Herbalife είναι αφοσιωμένο στην προώθηση της εξερεύνησης των ορίων της διατροφής ως μέσο βοήθειας για να επιτύχει η ανθρωπότητα τη μέγιστη δυνατή ευεξία. Το 2003, η Herbalife συνέβαλε στην ίδρυση του Κυτταρικού και Μοριακού Διατροφικού Εργαστηρίου Mark Hughes στο Κέντρο Ανθρώπινης Διατροφής του UCLA* ως μέρος της αποστολής της να προωθήσει την επιστήμη της διατροφολογίας μέσω των πλέον εξελιγμένων τεχνολογιών έρευνας και ανάπτυξης που είναι διαθέσιμες σήμερα.

* Το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Λος Άντζελες, δεν υποστηρίζει συγκεκριμένα προϊόντα ή υπηρεσίες για λόγους πολιτική

Κέντρο Προϊόντων και Επιστήμης της Herbalife

Το κορυφαίο Κέντρο Προϊόντων και Επιστήμης της Herbalife άνοιξε πρόσφατα στο Herbalife Plaza στην περιοχή South Bay του Λος Άντζελες. Υπό την ηγεσία του Επιστημονικού Διευθυντή Steve Henig, μια ομάδα διακεκριμένων και αφοσιωμένων κατασκευαστών και επιστημόνων χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένου ενός αισθητηριακού εργαστηρίου υψηλής τεχνολογίας, για να δημιουργήσουν τα άριστης ποιότητας προϊόντα της Herbalife, καθιστώντας την εταιρεία πρωτοπόρο στην παραγωγή των καλύτερων προϊόντων διατροφής και διαχείρισης βάρους παγκοσμίως

Έρευνα & Ανάπτυξη

Η Herbalife δεσμεύεται να καθορίζει το πρότυπο με το οποίο θα συγκρίνονται όλες οι εταιρίες διατροφής. Προάγουμε την επιστήμη της διατροφής μέσω της επιστημονικής έρευνας που διεξάγεται σε όλο τον κόσμο. Από το 2003, έχουμε αυξήσει δραματικά τα έξοδα μας στους τομείς έρευνας και ανάπτυξης για να προάγουμε τη διαδικασία ανάπτυξης προϊόντων.

Το 2011, η εταιρεία ξόδεψε συνολικά περίπου 25 εκατομμύρια δολάρια στους επιστημονικούς τομείς Έρευνας και Ανάπτυξης, τις τεχνικές εργασίες, τα επιστημονικά θέματα, τη διασφάλιση ποιότητας / τον έλεγχο ποιότητας, την ασφάλεια και τη συμμόρφωση των προϊόντων. Η εταιρεία ξόδεψε επιπλέον 11 εκατομμύρια δολάρια σε θέματα διατροφής, στην αδειοδότηση προϊόντων και τον στρατηγικό εφοδιασμό.

Στο προσωπικό της Herbalife περιλαμβάνονται 180 επιστήμονες, 19 εκ των οποίων είναι κάτοχοι PhD. Το εσωτερικό προσωπικό της εταιρείας συμπληρώνεται με 30 συμβούλους, όλοι τους κάτοχοι PhD.