Η Herbalife είναι αφοσιωμένη στην επιστήμη και την καινοτομία, οι οποίες αποτελούν τον πυρήνα των προϊόντων μας και της αποστολής της Herbalife να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων.

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην πρώτη γραμμή της επιστήμης της διατροφής και της διαχείρισης βάρους, επικεντρωνόμαστε με υπερηφάνια στην ανακάλυψη των τελευταίων καινοτομιών και την μετατροπή τους σε απτά, εύχρηστα προϊόντα για εσας.

Αυτό το επιτυγχάνουμε αναπτύσσοντας νέα προϊόντα και διατηρώντας τα υφιστάμενα προϊόντα αποδοτικά όσο ποτέ, μέσω αναθεωρήσεων και ελέγχων ποιότητας. Διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τους τελευταίους κανονισμούς καθώς η ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων μας είναι για εμάς υψίστης σημασίας.

Κλινικές δοκιμές σε ροφήματα Formula 1 και Formula 3 και μια μελέτη σχετικά με το Niteworks™ ανέδειξαν περαιτέρω την επιστήμη πίσω από τα προϊόντα της Herbalife και τον λόγο που αυτά είναι αποδοτικά για χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Για να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας παραμένουν αποτελεσματικά, έχουμε τη δική μας Συμβουλευτική Επιτροπή Διατροφής, η οποία αποτελείται από κορυφαίους ειδικούς στη διατροφή και την υγεία που εργάζονται για το δικό σας καλό.